Назад

Наступна новина

26 тур VBET Ліги. Колос - Олександрія. Анонс матчу

Колос

27.04.2024

У неділю, 28 квітня, Ковалівка прийме матч 26-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти "Олександрії".

Наразі «Колос» посідає 10 місце, маючи в активі 28 очок, а «Олександрія» на 12-ій сходинці, набравши 25 залікових балів. Проте у ковалівців на одну проведену гру менше (через відкладений поєдинок проти «Зорі», який до речі, відбудеться 9 травня). Гості не знають радощів перемоги п’ять матчів поспіль - за останній місяць вони двічі зіграли внічию та тричі програли. 

У попередньому турі ковалівці нарешті перервали свою безвиграшну серію та змогли перемогти у Полтаві «Ворсклу» 2-0. У другому таймі рахунок відкрив Денис Безбородько, а крапку поставив Влад Велетень. 

А ось олександрійці у 25-му турі вдома поступилася «ЛНЗ» 1-2, хоча господарі на 16-ій хвилині були попереду, проте надалі пропустили двічі.

Пригадаємо, що у першому колі «Олександрія» та «Колос» зіграли в межах 11-го туру на стадіоні «Ніка» в Олександрії у середині жовтня минулого року, і тоді ковалівці мінімально переграли господарів 1-0. Героєм поєдинку став Валерій Лучкевич, який забив на 45-й хвилині неймовірно красивий м’яч. А ще у другому таймі було вилучення нашого форварда Кіріла Попова, тож ковалівці догравали той матч у меншості, але ж вистояли! 

Щодо особистих зустрічей, то відзначимо що «Колос» та «Олександрія» провели між собою десять поєдинків, і поки у стосунках між командами паритет – чотири рази вигравали олександрійці, чотири рази ковалівці, та двічі була зафіксована нічия. А ось різниця забитих/пропущених м’ячів на користь наших суперників – 15:12. 

Нагадаємо, що перед початком гри біля чаші стадіону знову буде працювати ковалівська Фан-Зона, і в перерві партнер нашого клубу компанія ФавБет розіграє серед вболівальників крутий приз – ігрову консоль Sony Playstation 5.

Чим завершиться гра між "Колосом" та "Олександрією"? Які сюрпризи приготують один одному головні тренери Ярослав Вишняк та Руслан Ротань? Дізнаємося у неділю, 28 квітня! Чекаємо наших вболівальників на трибунах, а ті, хто не зможуть бути присутніми на стадіоні "Колос", дивіться трансляцію поєдинку на УПЛ-ТВ! Звертаємо вашу увагу, що перед початком матчу "Колос" - "Олександрія" пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Колос» з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 14:45:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 26-й тур
28.04.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Олександрія» (Олександрія)

Арбітр: Деревінський Олексій (Хмельницький)
Асистент 1: Трехліб Ярослав (Дніпро)
Асистент 2: Чертоляс Максим (Херсон)
4-й арбітр: Євтухов Дмитро (Дніпро)
Делегат: Гецко Іван (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Труханов Костянтин (Харків)
Арбітр VAR: Панчишин Дмитро (Харків)
Асистент арбітра VAR: Матяш Віктор (Донецьк)
Спостерігач арбітражу VAR: Дердо Олександр (Чорноморськ)