Назад

Наступна новина

15 тур VBET Ліги. Колос - Зоря. Анонс перенесеного матчу

Колос

08.05.2024

У четвер, 9 травня, Ковалівка прийме перенесений матч 15-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти "Зорі". Цей поєдинок мав відбутися у листопаді минулого року, але через участь «Зорі» у Лізі Конференцій був перенесений. 

На сьогодні команди розташувалися у середині турнірної таблиці. «Колос» після 26-ти проведених матчів посідає 9-те місце, маючи в активі 29 очок. А «Зоря» поруч - на 11-ій сходинці, набравши 28 залікових балів. Як бачимо – різниця між командами всього один заліковий бал. Відмітимо, що гості не знають радощів перемоги чотири крайні матчі – дві нічиї та дві поразки.

У попередньому матчі «Колос» поступився у Києві «Динамо» 0-5. Перший тайм наші провели якісно, а у другому фізично не витримали темп киян. А «Зоря» минулими вихідними провела матч 27-го туру у Житомирі, де зіграла внічию 1-1 із «Поліссям». Відзначимо, що в цьому матчі за дві жовті картки було вилучено півзахисника луганчан Олександра Яцика, який тепер пропустить через дискваліфікацію поєдинок проти «Колоса». 

Останнього разу «Колос» та «Зоря» зустрічалися рік тому – 21 квітня 2023-го у Ковалівці. Тоді луганчани зуміли мінімально переграти команду Ярослава Вишняка 1-0 завдяки голу Володимира Бражка. Талант «Динамо» тоді ще був в оренді у «Зорі», а цього сезону повернувся у київський клуб.

Тож, якщо рахувати всі особисті зустрічі, то відзначимо що «Колос» та «Зоря» провели між собою дев’ять поєдинків, і поки у стосунках між командами перевага у наших суперників – шість перемог «Зорі» проти однієї у ковалівців, а ще двічі була зафіксована нічия. Різниця забитих/пропущених м’ячів на користь луганчан – 13:5. 

Ну що ж, на всіх вболівальників чекає цікава гра «Колос» - «Зоря», і ми сподіваємося, що наша команда у четвер покращить свою особисту статистику у матчах проти луганчан. Готуємося разом вболівати за ковалівців! 

За традицією, перед початком матчу "Колос" - "Зоря" пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Колос» з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 14:45:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 15-й тур (перенесена гра)
09.05.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Зоря» (Луганськ)

Арбітр: Блавацький Роман
Асистент 1: Стрілецька Марина
Асистент 2: Остапчук Василь
4-й арбітр: Кубряк Дмитро
Делегат: Титаренко Юрій
Спостерігач арбітражу: Кран Олександр
Арбітр VAR: Іванов Юрій
Асистент арбітра VAR: Коротін Володимир
Спостерігач арбітражу VAR: Абдула Анатолій